Volledig scherm
© EPA

Huwelijksaanzoek of bijzondere ontmoeting: deel jouw herinnering aan de Notre-Dame in Parijs

De brand in de Notre-Dame in Parijs brengt bij veel mensen herinneringen naar boven van dat ene moment bij de kathedraal. Een huwelijksaanzoek, een mooie toeristische foto of een bijzondere ontmoeting. Veel mensen hebben een verhaal bij de kerk in het hart van de stad. 

Wij zijn op zoek naar de bijzondere herinneringen. Wil jij jouw verhaal delen? Je kunt onderstaand formulier invullen, of ons een mail sturen

Volledig scherm
De brand in de Notre-Dame. © AFP
 1. Woeste Ajax-fan (56) verlaat Brabantse amateurclub na bekladding: 'Ze schreven kankerjood op mijn auto’
  PREMIUM

  Woeste Ajax-fan (56) verlaat Brabantse amateur­club na bekladding: 'Ze schreven kankerjood op mijn auto’

  WILLEMSTAD - Lastiggevallen worden omdat je voor Ajax bent. Het overkomt de 56-jarige Stef Driesse uit Willemstad al jaren. Afgelopen weekend was het opnieuw raak: vandalen bekladden zijn auto met grove scheldwoorden en gingen er met twee clubvlaggen en een Ajax-beeld vandoor. ,,Ik heb meteen afscheid genomen van mijn voetbalclub, want ik vermoed dat de daders daar vandaan komen.”
 2. Onderzoek naar groot aantal zelfdodingen onder Brabantse jongeren

  Onderzoek naar groot aantal zelfdodin­gen onder Brabantse jongeren

  HELMOND - De stichting 113 Zelfmoordpreventie is op zoek naar ouders die in 2017 hun kind hebben verloren door suïcide. In dat jaar verdubbelde het aantal zelfdodingen door jongeren in de leeftijd tot 20 jaar bijna. In 2016 ging het nog om 48 kinderen, in 2017 om 81. In een kwart van deze gevallen gaat het om een Brabantse jongere. Per 100.000 jongeren gaat het in deze provincie om bijna 7 door suïcide overleden tieners. Ook in Gelderland is het aantal relatief hoog: 5 per 100.000.