Volledig scherm
Wout Hordijk © Privécollectie fam Hordijk

'Ik ben dood ': Wout Hodijk als van rust, reinheid en regelmaat (video)

DEN BOSCH - Van elk leven kun je wel een boek maken. Vanaf maandag begint het Brabants Dagblad een serie geschreven levensportretten van recentelijk overleden, bijzondere mensen. De eerste is Wout Hordijk, oud-docent en conrector van het ds. Pierson College in Den Bosch.

Hordijk was een altijd even net geklede, aangename man, die zijn werk met een grote discipline en toewijding deed, zo recht in de leer dat je het als meisje, zelfs als docente, niet moest wagen in een te klein kledingstukje op school te verschijnen. Je kon meteen naar huis. Rust, reinheid en regelmaat! Wout Hordijk overleed na een bizar, tragisch ongeval, toen hij in zijn scootmobiel moest uitwijken voor een 3-jarig meisje dat uit de wandelwagen was gevallen.. Maandag in het Brabants Dagblad de eerste aflevering van een nieuwe serie: 'Ik ben dood'.

Vanaf maandag begint het Brabants Dagblad een serie door henri van der Steen geschreven levensportretten van recentelijk overleden, bijzondere mensen.De eerste is Wout Hordijk, oud-docent en conrector van het ds. Pierson College in Den Bosch.H