De sloopwerkzaamheden beginnen rond het middaguur
Volledig scherm
De sloopwerkzaamheden beginnen rond het middaguur © Bert Jansen

Ingestorte parkeergarage Eindhoven Airport eindelijk gesloopt: onderdelen worden verder onderzocht

EINDHOVEN - De Onderzoeksraad voor Veiligheid laat delen uit de constructie van de parkeergarage op Eindhoven Airport veiligstellen voor nader onderzoek. Dinsdag begint het verantwoordelijk bouwbedrijf BAM rond het middaguur met de sloopwerkzaamheden van het ingestorte gebouw

0 reacties

 1. Nieuwsoverzicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzomer kan doorgaan
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzo­mer kan doorgaan

  De politieke en bestuurlijke crisis in Brabant gaat door. De twee grootste partijen van deze provincie kunnen het maar niet eens worden; de VVD heeft voorkeur voor een coalitie met D66, het CDA ziet juist meer heil in samenwerking met SP. Verder is gebleken dat het baby’tje dat in mei dood gevonden werd in een vuilniszak in een park in Wernhout, met geweld om het leven is gebracht. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.
 2. Nieuwsoverzicht | Ouders in opstand vanwege zelftesten - Gevreesde vaccinatiekloof blijft uit
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Ouders in opstand vanwege zelftesten - Gevreesde vaccinatie­kloof blijft uit

  Niet alle scholen zitten te wachten op de heropening. In Zuidoost-Brabant zijn ze bezorgd over de veiligheid van medewerkers en leerlingen nu nog niet iedereen gevaccineerd is. Aan de andere kant van de provincie, in Bergen op Zoom, is een groep ouders in opstand gekomen tegen het indringende verzoek aan leerlingen om twee keer per week een zelftest te doen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.