De Tilburgse introductieweek wordt normaal traditiegetrouw afgesloten met een cantus (zingen en drinken). Dat zit er dit jaar niet in.
Volledig scherm
PREMIUM
De Tilburgse introductieweek wordt normaal traditiegetrouw afgesloten met een cantus (zingen en drinken). Dat zit er dit jaar niet in. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Introductieweek in 2020: geen massaal gefeest, maar work-out en ontbijt voor de webcam

DEN BOSCH/TILBURG - Oók geen introductieweek? Nieuwe studenten vreesden ervoor nadat hen al zó veel leuks door de neus was geboord. Er blijft nog wel iets over, maar ‘alles gaat anders zijn’. Organiserende verenigingen smachten naar duidelijkheid. 

  1. Nieuwsoverzicht | Woede om nazi-leuzen bij coronademonstratie - Weer bruiloft stopgezet om coronaregels
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Woede om na­zi-leu­zen bij coronade­mon­stra­tie - Weer bruiloft stopgezet om coronare­gels

    De ouderen die zaterdag door een brand hun appartementencomplex in Oosterhout moesten verlaten, kunnen voorlopig nog niet terug naar huis. De brand heeft voor veel roet- en rookschade gezorgd. De restanten daarvan moeten worden opgeruimd voor de ouderen weer naar huis kunnen. In Tilburg kreeg een gezin de schrik van haar leven toen een tiental schoten op hun huis werd gevuurd. Onderzocht wordt nog om wat voor kogels het ging. En Brabant ziet voor de derde dag op rij een daling in het aantal nieuwe coronabesmettingen, terwijl landelijk het ene na het andere dagrecord gevestigd wordt.