Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Rob Engelaar

Inwoners Gennep met laag inkomen kunnen energietoeslag aanvragen

GENNEP - Inwoners van Gennep met een laag inkomen die de eenmalige energietoeslag van 800 euro niet automatisch uitgekeerd krijgen, kunnen vanaf volgende week een aanvraag ervoor indienen.

 1. Energiekosten verschillen duizenden euro's per gemeente, hier betaal je in Brabant gemiddeld het minst (en het meest)
  PREMIUM

  Energiekos­ten verschil­len duizenden euro's per gemeente, hier betaal je in Brabant gemiddeld het minst (en het meest)

  Brabant staat op plek drie van de duurste provincies qua gemiddelde energieprijs. Hier wordt gemiddeld zo’n 4428 euro per huishouden per jaar aan energiekosten betaald. In de gemeente Alphen-Chaam wordt gemiddeld het meest aan energie betaald: 5538 euro per jaar. Dat is een stuk meer dan de gemeente met de laagste gemiddelde energiekosten: Tilburg, met een prijs van 3838 euro.
 2. Nieuwsoverzicht | Veel schade na natuurbrand - Teamgenoten van omgekomen Pepijn en Matt halen herinneringen op
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Veel schade na natuur­brand - Teamgeno­ten van omgekomen Pepijn en Matt halen herinnerin­gen op

  Het busstation in Tilburg was zaterdagochtend zo goed als verlaten door een staking. Klaas Wels is de nieuwe technisch directeur van TOP Oss. In Eindhoven woedde een grote natuurbrand. En de toekomstige sociale huurwoningen van het project Amadeiro aan de Prins Bernhardstraat in Den Bosch gaan als warme broodjes over de toonbank. Een appartement leverde 905 reactie's op. Dit en meer in in het nieuwsoverzicht van zaterdag.