Johan van Laarhoven in 2015 in het gevangenisziekenhuis in de Thaise hoofdstad Bangkok.
Volledig scherm
Johan van Laarhoven in 2015 in het gevangenisziekenhuis in de Thaise hoofdstad Bangkok. © BD

Johan van Laarhoven is weg uit de gevangenis in Vught: ‘Zachtgekookt eitje smaakt hem prima’

TILBURG - Johan van Laarhoven is weg uit de gevangenis in Vught. Zijn broer Frans heeft hem vrijdagmorgen in alle vroegte opgehaald. Het ministerie van Justitie en Veiligheid besloot eind juli dat de Tilburger mee mag doen aan het Penitentiair Programma, waardoor hij in de laatste fase van zijn detentie niet in de gevangenis hoeft te blijven. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Highway to hell: hoe Johan van Laarhoven in de Thaise bajes belandde
  Play
  PREMIUM
  Reconstructie + video

  Highway to hell: hoe Johan van Laarhoven in de Thaise bajes belandde

  4,5 jaar zat hij vast in Thailand. De ‘Hel van Bangkok’, noemde hij het. Donderdag werd Johan van Laarhoven om 12.15 uur (6.15 uur Nederlandse tijd) in Bangkok op het vliegtuig naar Nederland gezet. Rond 18.30 uur landt hij op Schiphol. Een reconstructie van hoe de Nederlander in de Thaise cel belandde, waarin de Nederlandse justitie een dubieuze rol speelde in aanloop naar zijn arrestatie. Een reconstructie.