John van Zuijlen, de Brabantse historicus die het jubileumboek schrijft over het 250-jarig bestaan van onze krant.
Volledig scherm
PREMIUM
John van Zuijlen, de Brabantse historicus die het jubileumboek schrijft over het 250-jarig bestaan van onze krant. © Theo Kock persfotografie

John van Zuijlen schrijft boek over geschiedenis Brabants Dagblad: ‘Soms word ik gek van al die kranten’

BD250DEN BOSCH - Een ‘titanenklus’ noemt hij het: historicus John van Zuijlen schrijft het boek over het 250-jarig bestaan van het Brabants Dagblad en al zijn voorlopers. ,,Er spoelt een tsunami van nieuws over me heen, soms word ik er gek van. Help, denk ik dan.” 

 1. Nieuwsoverzicht | Lichaam vermiste militair Jürgen Conings gevonden - Drie grootaandeelhouders NAC houden ermee op

  Nieuwsover­zicht | Lichaam vermiste militair Jürgen Conings gevonden - Drie grootaan­deel­hou­ders NAC houden ermee op

  In de Waal bij Gendt, vlakbij Nijmegen is zondagmorgen een tweede lichaam gevonden. Vrijdagavond haalde de politie bij Rossum ook al een stoffelijk overschot uit de Waal. Verder werd vandaag duidelijk dat het lichaam van militair Jürgen Conings levenloos is gevonden en bereikte de crisis bij NAC het toppunt: de drie grootaandeelhouders trekken per direct hun handen af van de Bredase club. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zondag 20 juni.
 2. Peter R. de Vries wil miljoen euro inzamelen voor gouden tip die naar lichaam van Tanja Groen leidt

  Peter R. de Vries wil miljoen euro inzamelen voor gouden tip die naar lichaam van Tanja Groen leidt

  Door middel van crowdfunding wil misdaadverslaggever Peter R. de Vries één miljoen euro inzamelen voor de concrete tip die naar het lichaam van Tanja Groen leidt. Zolang de één miljoen euro niet is bereikt, is het dan binnengehaalde bedrag de beloning. ,,Ik roep, nee ik smeek heel Nederland om een financiële bijdrage te leveren aan deze beloning: ouders, bedrijven, scholen en studentenverenigingen”, aldus Peter R. de Vries.
 1. Een miljoen bezoekers voor Dubai aan de Maas? ‘Echt niet’
  PREMIUM

  Een miljoen bezoekers voor Dubai aan de Maas? ‘Echt niet’

  BEERS/LINDEN - Vergeet Dubai aan de Maas. ,,Dat was een fout in onze communicatie”, erkent Chadli Hachani, marketing- en formulemanager van TopParken nu. ,,Dat hebben we vorig jaar veel te veel naar voren gebracht. Zo is ook een verkeerd beeld ontstaan in de regio Cuijk, waar we nog altijd een van onze mooiste vakantieparken willen bouwen. Maar de essentie staat nog steeds overeind.” ‘Geïnspireerd’, zoals ze het bij TopParken zeggen, door het palmeiland in het oliestaatje. ,,Maar we gaan dat hier dus niet nabouwen.”