Het Bossche Floryn, actief in de technologiegedreven financiële dienstverlening, is gevestigd in JADS (Jheronimus Academy of Data Sience) in het oude klooster aan de Sint-Janssingel in Den Bosch.
Volledig scherm
Het Bossche Floryn, actief in de technologiegedreven financiële dienstverlening, is gevestigd in JADS (Jheronimus Academy of Data Sience) in het oude klooster aan de Sint-Janssingel in Den Bosch. © Marc Bolsius

Jong bedrijf Floryn hengelt 60 miljoen euro binnen voor investering in andere ondernemingen

DEN BOSCH - Floryn in Den Bosch, een snelgroeiend, jong bedrijf dat actief is in de markt van online krediet voor het midden- en kleinbedrijf, heeft zestig miljoen euro weten op te halen bij diverse financiers, waaronder de bank NIBC. Het fintechbedrijf Floryn (actief in de technologiegedreven financiële dienstverlening) kan met deze nieuwe financiering meer en grotere bedrijven helpen om te groeien. 

 1. Nieuwsoverzicht | Politie maakt einde aan illegale feesten - Vermoorde man Lieshout is voormalig topman
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Politie maakt einde aan illegale feesten - Vermoorde man Lieshout is voormalig topman

  De vermoorde man die vrijdagmiddag dood werd gevonden in zijn bosvilla in Lieshout is Willem van der Willigen, de voormalige topman van Vlisco. Zijn buurt is geschokt door het nieuws. Verder heeft de politie een einde gemaakt aan illegale feesten in de omgeving van Tilburg en namen honderden feestvierders zaterdagnacht de benen bij een partijtje in Teteringen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.
 2. Nieuwsoverzicht | Nederland weer meer van het slot - Een meter water in de kelders van cafés op Stratumseind
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Nederland weer meer van het slot - Een meter water in de kelders van cafés op Stratum­seind

  Naar de bioscoop en een musea bezoeken: het is sinds zaterdag 5 juni weer mogelijk. Het noodweer van vrijdagavond gooide wel roet in het eten. Het water liep bij cafés op Stratumseind in Eindhoven via de straat zo de kelders onder de cafés in. Vier mannen zijn aangehouden omdat ze vermoedelijk betrokken zijn bij de brandstichting bij een woning in Tiel. De politie onderzoekt een mogelijk verband met de beschietingen en afpersingen rondom fruithandel De Groot. Verder schreeuwt de horeca om meer personeel en zijn de songfestivaljurken te bewonderen in Tilburg. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.