Volledig scherm
Fietser zwaargewond na aanrijding op A27 © Mathijs Bertens MaRicMedia

Jongen (16) in levensgevaar na ernstige aanrijding op A27: 'Hij fietste over vluchtstrook'

BAVEL/MOLENSCHOT – Een 16-jarige jongen ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat hij donderdagnacht op de A27 bij Bavel met hoge snelheid werd aangereden door een auto.

Volgens de politie fietste de tiener over de vluchtstrook langs de snelweg in de richting van Antwerpen. Hij kwam door nog onbekende oorzaak op de rijbaan terecht en werd vol door een Franse auto geraakt. 

Smak

Het slachtoffer kwam met een smak op het asfalt terecht. De inzittenden van de auto, een man en vrouw, kwamen met de schrik vrij. Zij zijn opgevangen door politieagenten en naar het bureau gebracht.

Het slachtoffer is zwaargewond met een ambulance onder begeleiding van een trauma-arts naar het TweeSteden-Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg gebracht. 

Waarom de jongen op de snelweg fietste, is niet duidelijk. De A27 bij Bavel in de richting van Antwerpen werd afgesloten voor de medische hulpverlening en voor onderzoek. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Donor gezocht voor Nick (19) met leukemie

    Donor gezocht voor Nick (19) met leukemie

    RIJEN/BREDA - "Hij heeft nog een hoop te doen hoor. Een opleiding, een eigen auto, kinderen krijgen... We weigeren hem op te geven. Doen we gewoon niet." Angelique Coolen kijkt naar haar zoon Nick, tegenover haar aan tafel. Ze is vastberaden om hem door de hel die leukemie heet, te slepen. De opgave is om een stamceldonor te vinden die Nick kan helpen te genezen. Er hebben zich al zo'n 50.000 donoren gemeld, maar de gezochte match zit er nog niet bij.