Volledig scherm
Fietser zwaargewond na aanrijding op A27 © Mathijs Bertens MaRicMedia

Jongen (16) in levensgevaar na ernstige aanrijding op A27: 'Hij fietste over vluchtstrook'

BAVEL/MOLENSCHOT – Een 16-jarige jongen ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat hij donderdagnacht op de A27 bij Bavel met hoge snelheid werd aangereden door een auto.

Volgens de politie fietste de tiener over de vluchtstrook langs de snelweg in de richting van Antwerpen. Hij kwam door nog onbekende oorzaak op de rijbaan terecht en werd vol door een Franse auto geraakt. 

Smak

Het slachtoffer kwam met een smak op het asfalt terecht. De inzittenden van de auto, een man en vrouw, kwamen met de schrik vrij. Zij zijn opgevangen door politieagenten en naar het bureau gebracht.

Het slachtoffer is zwaargewond met een ambulance onder begeleiding van een trauma-arts naar het TweeSteden-Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg gebracht. 

Waarom de jongen op de snelweg fietste, is niet duidelijk. De A27 bij Bavel in de richting van Antwerpen werd afgesloten voor de medische hulpverlening en voor onderzoek. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Pia Meuthen gaat met haar mannen de hoogte in
    PREMIUM

    Pia Meuthen gaat met haar mannen de hoogte in

    DEN BOSCH - In de zaal van de Verkadefabriek bewegen de vijf dansers van Panama Pictures in een fragiel ogend bouwwerk van aluminium buizen. De mannen grijpen elkaar vast, laten weer los. In de hoek op de achtergrond zorgen klarinettist Han Stubbe en bassist Hannes d’Hoine (van de Belgische band DAUU) voor duister klinkende live-muziek. Vanuit de lege en donkere zaal klinkt soms de stem van choreografe Pia Meuthen die aanwijzingen geeft of zegt welke scène ze nu gerepeteerd wil hebben.