Volledig scherm
Fietser zwaargewond na aanrijding op A27 © Mathijs Bertens MaRicMedia

Jongen (16) in levensgevaar na ernstige aanrijding op A27: 'Hij fietste over vluchtstrook'

BAVEL/MOLENSCHOT – Een 16-jarige jongen ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat hij donderdagnacht op de A27 bij Bavel met hoge snelheid werd aangereden door een auto.

Volgens de politie fietste de tiener over de vluchtstrook langs de snelweg in de richting van Antwerpen. Hij kwam door nog onbekende oorzaak op de rijbaan terecht en werd vol door een Franse auto geraakt. 

Smak

Het slachtoffer kwam met een smak op het asfalt terecht. De inzittenden van de auto, een man en vrouw, kwamen met de schrik vrij. Zij zijn opgevangen door politieagenten en naar het bureau gebracht.

Het slachtoffer is zwaargewond met een ambulance onder begeleiding van een trauma-arts naar het TweeSteden-Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg gebracht. 

Waarom de jongen op de snelweg fietste, is niet duidelijk. De A27 bij Bavel in de richting van Antwerpen werd afgesloten voor de medische hulpverlening en voor onderzoek. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ook concurrentie vol lof over de architecten  van de Tilburgse LocHal: ‘Mega indrukwekkend’
    PREMIUM

    Ook concurren­tie vol lof over de architec­ten van de Tilburgse LocHal: ‘Mega indrukwek­kend’

    TILBURG - Het kost de Tilburgse architect Jacq de Brouwer geen moeite zijn lof voor de LocHal onder woorden te brengen. Het Brabants Dagblad vroeg hem om zijn oordeel. Aan superlatieven geen gebrek: ,,Dit is mega indrukwekkend. De hal is een overdekt stadsplein, een industriële kathedraal, een icoon in de stad. Met het station en de Polygonale Hal hoor de LocHal tot de Bella Donna’s in de Spoorzone.”