Kermis in Boxmeer.
Volledig scherm
Kermis in Boxmeer. © Ed van Alem

Kermis in Boxmeer: de laatste met coronaregels?

BOXMEER - De kermis in Boxmeer, die nog tot en met dinsdag wordt gehouden, gaat de boeken in als de laatste kermis die volgens de coronaregels wordt gehouden. De kermis is alleen op het Weijerplein en geheel binnen hekken. Er gelden een maximaal aantal bezoekers en een looprichting. Dat allemaal omdat tot en met vrijdag de 1,5 meter afstand nog in acht moet worden gehouden.

 1. Nieuwsoverzicht | Jongste terreurverdachte komt uit 2003 - Geliefde en ‘therapeut’ verdacht van moord op supermarkteigenaar
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Jongste terreurver­dach­te komt uit 2003 - Geliefde en ‘therapeut’ verdacht van moord op super­marktei­ge­naar

  Eerder deze week werd ze opgepakt, nu is duidelijk dat de Tilburgse ‘therapeut’ en geliefde van de Halsterse supermarkteigenaar Chris Grinwis wordt verdacht van moord. Op de Strabrechtse Heide wordt weer gezocht naar het lichaam van Tanja Groen en in Den Bosch woedde opnieuw een zeer grote brand. Dat en veel meer in het nieuwsoverzicht van deze donderdag 14 oktober.
 2. Nieuwsoverzicht | Vrouw aangehouden voor in brand steken eigen huis - Bewoners woonwagenkamp winnen miljoenen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Vrouw aangehou­den voor in brand steken eigen huis - Bewoners woonwagen­kamp winnen miljoenen

  In een Eindhovense woning heeft brand gewoed. De bewoonster van het huis is aangehouden wegens verdenking van brandstichting. Verder zijn de bewoners van een woonwagenkamp in Nuenen miljoenen rijker, adviseert de GGD om dit jaar geen los strooigoed uit te delen tijdens sinterklaasintochten en werden er 700 boetes uitgedeeld bij een grote verkeerscontrole in Zaltbommel. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.