De verwaarloosde honden liepen rond in hun eigen uitwerpselen

Op 26 september 2019 deed de politie een inval bij een hondenkennel in Maarheeze. Meer dan veertig verwaarloosde en soms zieke honden zijn weggehaald en elders ondergebracht.
Volledig scherm
De verwaarloosde honden liepen rond in hun eigen uitwerpselen Op 26 september 2019 deed de politie een inval bij een hondenkennel in Maarheeze. Meer dan veertig verwaarloosde en soms zieke honden zijn weggehaald en elders ondergebracht. © Bert Jansen

Kopers ernstig verwaarloosde puppy's gezocht door politie in Maarheeze

MAARHEEZE - De politie roept mensen die een hond gekocht hebben bij een fokker aan de Panweg in Maarheeze op zich te melden. Bij deze fokker heeft de Landelijke Inspectie Dierenbescherming donderdag 38 honden, waaronder tientallen puppy’s, in beslag genomen. De dieren leefden volgens de politie in erbarmelijke omstandigheden.

  1. Nieuwsoverzicht | Grote drugsactie in Brabant - Supermarkteigenaar met de dood bedreigd na vaccinatieoproep
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Grote drugsactie in Brabant - Super­marktei­ge­naar met de dood bedreigd na vaccinatie­oproep

    Bij een grote drugsactie hield de politie vandaag acht personen aan, onder wie de Eindhovense drugscrimineel Peter S. (59). En ook: zo snel als hij ziek werd, zo voorspoedig verloopt het herstel van de geliefde pastoor Van de Laar. Hij vertelt over zijn ervaringen en het grote respect dat hij heeft voor het personeel van ziekenhuis Bernhoven. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.