Impressie van het kunstwerk van Frank Havermans
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van het kunstwerk van Frank Havermans © Frank Havermans

Kunstenaar weet zelf het beste wat zijn werk voorstelt

Kunstenaar Frank Havermans heeft een werk gemaakt dat sommigen vinden lijken op oorlogstuig. Een beetje Star Wars-achtig ding. Maar volgens de kunstenaar is het een kapel.

 1. Nieuwsoverzicht | Jeugdgevangene doodgeschoten na gijzeling - Luuk (9) ontdekt Ajax-flap aan PSV-dekbed
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Jeugdgevan­ge­ne doodgescho­ten na gijzeling - Luuk (9) ontdekt Ajax-flap aan PS­V-dek­bed

  In het Belgische dorpje Sint-Lenaarts, niet ver van de Nederlandse grens, is vanmiddag een Nederlandse jongeman doodgeschoten door eenheden van de Belgische politie. Het gaat om een jonge gedetineerde van de inrichting Den Hey-Acker in Breda. Verder dringen werkgevers er bij medewerkers die in quarantaine zitten op aan om te komen werken, uit vrees voor oplopend verzuim. Vakbond FNV heeft tientallen meldingen binnengekregen. En de 9-jarige Luuk deed een bijzondere ontdekking in zijn bed. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.
 2. Nieuwsoverzicht | Overvallers doen zich voor als bankmedewerkers - Oppas van Dean zat vast in Brabantse gevangenis
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Overval­lers doen zich voor als bankmede­wer­kers - Oppas van Dean zat vast in Brabantse gevangenis

  De vriendin van Dave De K. is aangehouden in haar woonplaats Sint-Gillis-Waas. Ze maakt deel uit van het onderzoek naar de dood van de 4-jarige Dean. Bij haar aanhouding was ze onder invloed van alcohol. Verder zit campingbewoner Martin Teunisse met zijn handen in het haar. Over zes weken is hij dakloos. En dronken cafébezoekers vernielden het interieur van café Halosta in Aalst. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.