Volledig scherm
Vrijwilligers zochten naar Sacco. © MaRicMedia

Lichaam van Sacco Tange gevonden in bos bij Terheijden

VIDEOOOSTERHOUT - Het lichaam van de vermiste Sacco Tange uit Oosterhout is woensdagmiddag gevonden. Het lichaam van Tange lag in een bos in de omgeving van Terheijden.

Volgens de politie heeft Tange de keuze gemaakt om uit het leven te stappen. Het gezin van Tange is inmiddels op de hoogte. ,,We leven intens met ze mee", laat de politie weten.

De afgelopen week werd er massaal gezocht naar de 53-jarige Oosterhouter. Hij werd anderhalve week vermist. Op 13 oktober werd hij voor het laatst gezien bij zijn woning. Afgelopen weekend werd met ruim tweehonderd mensen al gezocht in de Oosterhoutse bossen. Gisteren speurde een sonarboot in het Markkanaal, tussen Oosterhout en Breda. Vandaag zocht men met een hond en een open boot in het water bij de Put van Caron in Den Hout. Deze zoekactie was rond 16.00 uur zo goed als afgerond toen de politieagenten daar plots vertrokken. Diezelfde middag werd het lichaam van Tange bij Terheijden aangetroffen. 

,,Onze dank gaat uit naar de vele mensen die ons geholpen hebben met de zoekactie", aldus de politie. ,,In verband met de privacy zullen er verder geen mededelingen meer gedaan worden. Een zeer dringend beroep aan iedereen om de familie van Tange verder in rust te laten rouwen.”

Zit jij in de knoop met jezelf en/of wil je praten over zelfdoding? Kijk dan op 113.nl of bel 0900-0113.

Volledig scherm
Zoektocht op het water bij Oosterhout. © Marcel van Dorst - MaRicMedia
  1. Ondernemers VNO-NCW blij met uitspraak over maximumsnelheid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

    Onderne­mers VNO-NCW blij met uitspraak over maximum­snel­heid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

    De kogel is door de kerk: de coalitiepartijen zijn het eens over de maatregelen die genomen moeten worden omtrent de stikstofproblematiek. De regel die ze nu willen invoeren is dat de maximumsnelheid overdag in een groot deel van Nederland wordt verlaagd naar 100 kilometer per uur. Vanaf 19.00 uur mag er ‘gewoon’ 130 kilometer per uur worden gereden. De Brabantse en Zeeuwse ondernemers, verenigd in het VNO-NCW, zijn blij met die uitspraak.