De gevangenis in Vught
Volledig scherm
PREMIUM
De gevangenis in Vught © Bart Meesters/Meesters Multi Media

Medewerker PI Vught besmet met coronavirus, gevangenen maken zich grote zorgen

VUGHT - Een medewerker van de PI Vught is besmet met het coronavirus. De medewerker heeft contact gehad met gedetineerden. Vanuit de gevangenis zelf klinken zeer bezorgde geluiden.

 1. Bergen op Zoom opgeschrikt door twee schietpartijen, drie verdachten aangehouden: ‘Paar korte knallen, bam, bam, bam’
  PREMIUM

  Bergen op Zoom opge­schrikt door twee schietpar­tij­en, drie verdachten aangehou­den: ‘Paar korte knallen, bam, bam, bam’

  BERGEN OP ZOOM - Op twee plekken in Bergen op Zoom is dinsdagavond geschoten. Het gaat om de Wouwsestraatweg en de Jan Dercksstraat. Bij één van de schietincidenten is een slachtoffer zwaargewond geraakt, zo meldt de politie. Woensdag werd bekend dat deze persoon aan zijn verwondingen is bezweken. Het gaat om Yilmaz Yeral (55), laten bekenden uit zijn omgeving aan deze nieuwssite weten.
 2. Nieuwsoverzicht | Vrouw aangehouden voor in brand steken eigen huis - Bewoners woonwagenkamp winnen miljoenen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Vrouw aangehou­den voor in brand steken eigen huis - Bewoners woonwagen­kamp winnen miljoenen

  In een Eindhovense woning heeft brand gewoed. De bewoonster van het huis is aangehouden wegens verdenking van brandstichting. Verder zijn de bewoners van een woonwagenkamp in Nuenen miljoenen rijker, adviseert de GGD om dit jaar geen los strooigoed uit te delen tijdens sinterklaasintochten en werden er 700 boetes uitgedeeld bij een grote verkeerscontrole in Zaltbommel. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.