Ter illustratie
Volledig scherm
Ter illustratie © commons.wikipedia.org

Met corona besmette nertsenbedrijven worden geruimd, mogelijk vandaag nog

HELMOND/EINDHOVEN - De besmette nertsenbedrijven in de Peel worden geruimd. Dat melden Haagse bronnen. Later op de woensdag komt minister Schouten van landbouw daarover met een brief aan de Tweede Kamer. Waarschijnlijk wordt ook vandaag nog een begin gemaakt met de ruiming.

 1. CBR verlengt wachttijd vanaf september tussen rijexamen en herexamen: hier in Brabant kun je nog snel afrijden
  PREMIUM

  CBR verlengt wachttijd vanaf september tussen rijexamen en herexamen: hier in Brabant kun je nog snel afrijden

  Het CBR gaat vanaf september de minimale periode tussen een rijexamen en een herexamen verlengen, om de lange wachttijden op te lossen. Tussen het eerste en tweede examen voor een rijbewijs zit straks minstens vier weken. Wie al twee keer of vaker is gezakt, moet zelfs minimaal vijftien weken wachten. Waar in Brabant kun je voordat de nieuwe regels ingaan nog snel je rijbewijs halen?
 2. Nieuwsoverzicht | Veel schade en woedende reacties na voetbalrellen - Tank van stakende buschauffeurs is leeg
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Veel schade en woedende reacties na voetbalrel­len - Tank van stakende buschauf­feurs is leeg

  Zaterdagochtend stond er weer een lange rij met reizigers voor Eindhoven Airport. Met trillende stem erkent een 61-jarige inwoner van Waalwijk dat hij frequent seks heeft gehad met een destijds 13-jarig meisje. ‘Ik schaam me kapot’. Verder liep een voetbalwedstrijd in Rosmalen vanmiddag behoorlijk uit de hand. De tank van stakende buschauffeurs in Waalwijk is leeg en Den Bosch wil de eerste stad van het land zijn zonder ‘gedwongen daklozen’. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.