Volledig scherm
Miss Travestie © Miss Travestie

Miss Travestie Noord-Brabant 2017 Verkiezing in Tilburg

TILBURG - Bij restaurant Boerke Mutsaers in Tilburg wordt de tweede editie van de Miss Travestie Noord-Brabant verkiezing georganiseerd op vrijdag 19 en 26 mei en 2 juni.

Ieder jaar gaat de Miss Travestie Noord Brabant organisatie op zoek naar de mooiste travestie. ,,De vorige editie sloeg aan en deze editie brengt nog veel meer verassingen met zich mee”, zegt organisator Jesse van Gorp. ,,Miss Travestie Noord-Brabant is een verkiezing, waar iedere travestie zichzelf kan zijn.”

Elf deelnemers nemen het tegen elkaar op in twee voorrondes en de grote finale. Ze laten het beste van zichzelf zien in vrije acts, stralen op de catwalk en gaan uitdagingen aan. 

Meer informatie is te vinden op www.mtnb.eu

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Donor gezocht voor Nick (19) met leukemie

    Donor gezocht voor Nick (19) met leukemie

    RIJEN/BREDA - "Hij heeft nog een hoop te doen hoor. Een opleiding, een eigen auto, kinderen krijgen... We weigeren hem op te geven. Doen we gewoon niet." Angelique Coolen kijkt naar haar zoon Nick, tegenover haar aan tafel. Ze is vastberaden om hem door de hel die leukemie heet, te slepen. De opgave is om een stamceldonor te vinden die Nick kan helpen te genezen. Er hebben zich al zo'n 50.000 donoren gemeld, maar de gezochte match zit er nog niet bij.