Volledig scherm
Miss Travestie © Miss Travestie

Miss Travestie Noord-Brabant 2017 Verkiezing in Tilburg

TILBURG - Bij restaurant Boerke Mutsaers in Tilburg wordt de tweede editie van de Miss Travestie Noord-Brabant verkiezing georganiseerd op vrijdag 19 en 26 mei en 2 juni.

Ieder jaar gaat de Miss Travestie Noord Brabant organisatie op zoek naar de mooiste travestie. ,,De vorige editie sloeg aan en deze editie brengt nog veel meer verassingen met zich mee”, zegt organisator Jesse van Gorp. ,,Miss Travestie Noord-Brabant is een verkiezing, waar iedere travestie zichzelf kan zijn.”

Elf deelnemers nemen het tegen elkaar op in twee voorrondes en de grote finale. Ze laten het beste van zichzelf zien in vrije acts, stralen op de catwalk en gaan uitdagingen aan. 

Meer informatie is te vinden op www.mtnb.eu

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Pia Meuthen gaat met haar mannen de hoogte in
    PREMIUM

    Pia Meuthen gaat met haar mannen de hoogte in

    DEN BOSCH - In de zaal van de Verkadefabriek bewegen de vijf dansers van Panama Pictures in een fragiel ogend bouwwerk van aluminium buizen. De mannen grijpen elkaar vast, laten weer los. In de hoek op de achtergrond zorgen klarinettist Han Stubbe en bassist Hannes d’Hoine (van de Belgische band DAUU) voor duister klinkende live-muziek. Vanuit de lege en donkere zaal klinkt soms de stem van choreografe Pia Meuthen die aanwijzingen geeft of zegt welke scène ze nu gerepeteerd wil hebben.