Volledig scherm
Miss Travestie © Miss Travestie

Miss Travestie Noord-Brabant 2017 Verkiezing in Tilburg

TILBURG - Bij restaurant Boerke Mutsaers in Tilburg wordt de tweede editie van de Miss Travestie Noord-Brabant verkiezing georganiseerd op vrijdag 19 en 26 mei en 2 juni.

Ieder jaar gaat de Miss Travestie Noord Brabant organisatie op zoek naar de mooiste travestie. ,,De vorige editie sloeg aan en deze editie brengt nog veel meer verassingen met zich mee”, zegt organisator Jesse van Gorp. ,,Miss Travestie Noord-Brabant is een verkiezing, waar iedere travestie zichzelf kan zijn.”

Elf deelnemers nemen het tegen elkaar op in twee voorrondes en de grote finale. Ze laten het beste van zichzelf zien in vrije acts, stralen op de catwalk en gaan uitdagingen aan. 

Meer informatie is te vinden op www.mtnb.eu

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Briefschrijver Luuk uitgenodigd door smeekbede aan Cocu om in Philips Stadion te komen: 'Hij is door het dolle heen'

    Brief­schrij­ver Luuk uitgeno­digd door smeekbede aan Cocu om in Philips Stadion te komen: 'Hij is door het dolle heen'

    EINDHOVEN - ,,Luuk kon niet geloven dat zijn brief niet had gewerkt en was zó verdrietig", zegt zijn moeder over haar zoons brief aan Phillip Cocu. Maar dat zijn smeekbede zo vaak gelezen zou worden 'hadden we nooit verwacht'. Luuk heeft een mooie troost: hij is uitgenodigd door PSV-sponsor Intelectric om in de businesslounge van het Philips Stadion de FANdag op 28 juli mee te maken.