Volledig scherm
Miss Travestie © Miss Travestie

Miss Travestie Noord-Brabant 2017 Verkiezing in Tilburg

TILBURG - Bij restaurant Boerke Mutsaers in Tilburg wordt de tweede editie van de Miss Travestie Noord-Brabant verkiezing georganiseerd op vrijdag 19 en 26 mei en 2 juni.

Ieder jaar gaat de Miss Travestie Noord Brabant organisatie op zoek naar de mooiste travestie. ,,De vorige editie sloeg aan en deze editie brengt nog veel meer verassingen met zich mee”, zegt organisator Jesse van Gorp. ,,Miss Travestie Noord-Brabant is een verkiezing, waar iedere travestie zichzelf kan zijn.”

Elf deelnemers nemen het tegen elkaar op in twee voorrondes en de grote finale. Ze laten het beste van zichzelf zien in vrije acts, stralen op de catwalk en gaan uitdagingen aan. 

Meer informatie is te vinden op www.mtnb.eu

  1. Waarom heeft politie verdachte van mishandeling Eindhoven nog niet, met al die camera's?

    Waarom heeft politie verdachte van mishandeling Eindhoven nog niet, met al die camera's?

    EINDHOVEN - Geen stap kunnen bezoekers van Stratumseind in Eindhoven zetten zonder te worden waargenomen en op beeld te worden gevangen. Het uitgaansgebied is vergeven van de camera's. Hoe kan het dan dat de politie de verdachte of verdachten van de zware mishandeling van afgelopen weekend nog niet heeft gevonden? De 25-jarige Jean Paul Kers uit Zuidland liep zeven breuken op in zijn gezicht na door een onbekende te zijn geslagen met een voorwerp.