Harold Goemans (links), beheerder van de Raaijhal in Overloon, heeft met volleybalvereniging Sportivo een beachpark aangelegd bij de sporthal. Ron Vloet van Sportivo is blij met het gezamenlijke initiatief.
Volledig scherm
PREMIUM
Harold Goemans (links), beheerder van de Raaijhal in Overloon, heeft met volleybalvereniging Sportivo een beachpark aangelegd bij de sporthal. Ron Vloet van Sportivo is blij met het gezamenlijke initiatief. © Ed van Alem

Na coronasluiting zit nu het weer tegen voor Beachpark Overloon

OVERLOON - Eerst mocht het beachterras van Harold Goemans bij de Raaijhal in Overloon niet open omdat het bij een sportaccommodatie hoort, en nu zit het weer ongelofelijk tegen. ,,Ik hoop dat het in de loop van volgende week beter wordt.”

 1. Wolf steeds vaker gespot in Brabant, en lijkt zelfs koe aan te vallen: vier vragen over het roofdier
  PREMIUM

  Wolf steeds vaker gespot in Brabant, en lijkt zelfs koe aan te vallen: vier vragen over het roofdier

  Of je er nou blij mee bent, of niet: de wolf heeft zich gevestigd in Brabant en duikt steeds vaker op. Daarmee wordt de kans groter dat je een wolf tegenkomt, of dat schapen ten prooi vallen aan het grote roofdier. Afgelopen maandag bleek zelfs dat een koe in Heeze een vermoedelijke wolvenaanval niet heeft overleefd. Hoe het zit met wolven, en hoe we met ze om moeten gaan, beantwoorden we daarom in vier vragen.
 2. Nieuwsoverzicht | Bezorgdheid na drie ongelukken op één weg - Dwergzijdeaapjes uit woning gehaald
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Bezorgd­heid na drie ongelukken op één weg - Dwergzijde­aap­jes uit woning gehaald

  Ondanks het voorspelde slechte weer en de voorbereidingen die werden getroffen na het afkondigen van code geel, leek overal in Brabant het noodweer mee te vallen. In het buitengebied van Helvoirt werd een zwaargewonde man gevonden op een zandpad. Ook werden twee bergaapjes in een huis in Tilburg gevonden en werd een 18-jarige man onder bedreiging meegenomen in een personenauto. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.