WC-papier aanbieding
Volledig scherm
PREMIUM
WC-papier aanbieding © Marktplaats

Na hamsteren, nu massa-aanbod op Marktplaats en Bol: ‘WC-papier, splinternieuw!’

Tom uit Eindhoven biedt een rol wc-papier aan voor tien euro. ‘Ook op te halen zonder contact!’ Steff uit Tilburg wil 30x30 stoeptegels ruilen tegen WC-papier. J. Wittkampf biedt in Sprundel zelfs 1.300 rollen aan, want ‘nergens meer te krijgen!’.

Dit zijn maar drie voorbeelden die vrij snel gevonden zijn met de zoekopdracht ‘wc-papier’ op Marktplaats. Het zijn vooral grappenmakers, een enkeling lijkt de ‘handel’ serieus te nemen. Er is de laatste tijd, sinds de uitbraak van het coronavirus, een ware run op wc-papier ontstaan in de winkels. Volgens experts nergens voor nodig, maar toch tref je in de supermarkt veelal lege schappen aan.

  1. Thuiswerken én lesgeven? Hahaha! ‘Ik ga dit dus echt niet doen, hè. En jij legt het ook helemaal niet goed uit!’
    PREMIUM

    Thuiswer­ken én lesgeven? Hahaha! ‘Ik ga dit dus echt niet doen, hè. En jij legt het ook helemaal niet goed uit!’

    VLIJMEN - Een baan, drie jonge kinderen, een hond, het huishouden én een man die gewoon naar het werk moet. Of wij ouders dan ook nog even willen zorgen of die kinderen geen leerachterstand krijgen in tijden van corona? Verslaggeefster Linda Akkermans doet haar best. ,,Maar ‘s avonds wil ik geen versjes uit mijn hoofd leren. Dan moet ik mijn werkuren inhalen. En daarna wil ik wijn.”