Volledig scherm
Ter illustratie. © Getty Images

Na regen komt zonneschijn: temperatuur stijgt donderdag tot 20 graden

TILBURG - Werd het land afgelopen dagen geteisterd door veel regenbuien, belooft de temperatuur aankomende donderdag de 20 graden aan te tikken. En dat is hoog, want een gemiddelde middagtemperatuur voor deze tijd van het jaar is 13 graden.

Woensdag wordt het in grote delen van het land 15 tot 17 graden. In Noord-Brabant en Limburg kan het 18 tot 19 graden worden, meldt Weeronline. Op donderdag is het nog iets warmer met op veel plekken temperaturen van 17 tot 19 graden. In Noord-Brabant en Limburg wordt het dan 20 graden. Op de Wadden blijft de temperatuur met 15 tot 16 graden iets achter.

Ook op vrijdag en zaterdag kan er met temperaturen van 15 tot 17 graden nog genoten worden van zacht weer. Vanaf zondag wordt het beduidend koeler. 

  1. Ondernemers VNO-NCW blij met uitspraak over maximumsnelheid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

    Onderne­mers VNO-NCW blij met uitspraak over maximum­snel­heid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

    De kogel is door de kerk: de coalitiepartijen zijn het eens over de maatregelen die genomen moeten worden omtrent de stikstofproblematiek. De regel die ze nu willen invoeren is dat de maximumsnelheid overdag in een groot deel van Nederland wordt verlaagd naar 100 kilometer per uur. Vanaf 19.00 uur mag er ‘gewoon’ 130 kilometer per uur worden gereden. De Brabantse en Zeeuwse ondernemers, verenigd in het VNO-NCW, zijn blij met die uitspraak.