Muziek is voor Nelleke Brzoskowski en haar dochter Lisa van levensbelang
Volledig scherm
PREMIUM
Muziek is voor Nelleke Brzoskowski en haar dochter Lisa van levensbelang © Jeanne van Ansem

Nelleke zong Una Paloma Blanca met George Baker, tot ze dat ongeluk kreeg

BAKEL - Una Paloma Blanca. Waar ze in die tijd ook kwam met de George Baker Selection, overal ter wereld zongen mensen met Nelleke Brzoskowski uit Bakel mee. Tot de stem van de zangeres na een auto-ongeluk stil viel. Dik twintig jaar later lukt het weer, mede ook dankzij haar dochter en een nieuw  eigen lied.

 1. Nieuwsoverzicht | Gevonden lichaam is mogelijk van jong meisje - Steijn neemt ontslag om bedreigingen bij NAC
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Gevonden lichaam is mogelijk van jong meisje - Steijn neemt ontslag om bedreigin­gen bij NAC

  Enkele uren voor het ‘ultimatum’ van supporters verliep, is NAC-trainer Maurice Steijn vanavond opgestapt. Volgens de club om bedreigingen, waarvoor eerder al bekend werd dat het huis van Steijn moest worden beveiligd. Verder vandaag meer nieuws over het ingestorte pand in Antwerpen. En in Rossum wordt onderzocht of het lichaam dat gisteravond is aangespoeld mogelijk van een 13- of 14-jarig meisje uit Duitsland is. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag 19 juni.
 2. Nieuwsoverzicht | Beekse Bergen neemt schade op na verwoestende brand - Buren restaurant willen dat terras eerder sluit
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Beekse Bergen neemt schade op na verwoesten­de brand - Buren restaurant willen dat terras eerder sluit

  Het hoofdgebouw van het vakantiepark van de Beekse Bergen is woensdag volledig door brand verwoest. De brand ontstond door een gaslek. Opvallend veel slachtoffers van dodelijke ongevallen in Brabant blijken geen gordel te hebben gedragen. De provincie reageert geschokt op de cijfers. En PSV weet wie de tegenstander in de tweede voorronde van de Champions League is. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.