Volledig scherm
© screenshot

Nieuw voor abonnees Brabants Dagblad: Topics

DEN BOSCH - Het Brabants Dagblad begint vandaag een nieuwe service voor alle abonnees: Topics. Zij kunnen daarmee op hun smartphone, tablet of computer eenvoudig alles lezen wat hen interesseert uit dertien verschillende Nederlandse en Belgische kranten en websites.

Het BD brengt Topics als een exclusieve service om abonnees te helpen sneller en gemakkelijker artikelen te vinden die voor hen belangrijk zijn. Die verhalen komen uit regionale dagbladen zoals het BD, BN De Stem of het Eindhovens Dagblad maar ook landelijke kranten zoals de Volkskrant of Trouw. Topics is gratis bij het abonnement op de krant. Topics is niet los verkrijgbaar.

Hoe werkt het? Log in met uw abonneegegevens en ga aan de slag. Gebruikers van Topics geven zelf de onderwerpen aan die hun belangstelling hebben. De redactie van Topics zet ze elke dag klaar en stuurt ze door naar uw mailbox. Op zoek naar een filmrecensie, bijlezen over de Haagse politiek of liever verhalen over het sportweekeinde? Voorkeur voor boeiende interviews of alleen een selectie van goed nieuws? Het kan allemaal op bd.nl/topics.