Pretparksite Looopings heeft naar eigen zeggen als eerste medium afbeeldingen van de binnenkant van Danse Macabre naar buiten gebracht. Op het concept zou het ritsysteem van de nieuwe Efteling-attractie te zien zijn.
Volledig scherm
Pretparksite Looopings heeft naar eigen zeggen als eerste medium afbeeldingen van de binnenkant van Danse Macabre naar buiten gebracht. Op het concept zou het ritsysteem van de nieuwe Efteling-attractie te zien zijn. © Via Looopings

Nieuwe Efteling-attractie Danse Macabre zou de lucht in gaan, park baalt van lekken

KAATSHEUVEL - ,,Het is zeker jammer”, vindt Efteling-woordvoerder Steven van Gils van het uitlekken van Efteling-ideeën. Maar dat is wel wat opnieuw lijkt te zijn gebeurd. Pretparksite Looopings claimt dat het gaat om conceptafbeeldingen van het ritsysteem van de nieuwe attractie Danse Macabre, die zij als eerste medium naar buiten brengen. Van Gils kan niet bevestigen dat het om plannen voor de opvolger van het Spookslot gaat.

  1. Nieuwsoverzicht | Dode 83-jarige man gevonden in berm in Oirschot - Plotselinge weersomslag op komst
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Dode 83-jarige man gevonden in berm in Oirschot - Plotselin­ge weersom­slag op komst

    Nanda zit nog weken binnen door een kapotte lift in haar Tilburgse flat en schaamt zich dood omdat de brandweer haar omhoog moest hijsen. Het losgeld is betaald, maar Brabantse tandartspraktijken zijn nog niet in staat tienduizenden patiënten te helpen. En in het buitengebied van Oirschot is een dode gevonden. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag 11 augustus.