Op 11 juni demonstreerden kermisexploitanten op het Malieveld in Den Haag. Nu krijgen ze meer mogelijkheden om een kermis te organiseren.
Volledig scherm
PREMIUM
Op 11 juni demonstreerden kermisexploitanten op het Malieveld in Den Haag. Nu krijgen ze meer mogelijkheden om een kermis te organiseren. © ANP

Nieuwsoverzicht | Blokkade vluchtstrook A59 ‘had leven kunnen kosten’ - Kermissen gaan mogelijk toch door

Brabants nieuws van donderdagMet de soepelere coronaregels zijn er misschien toch mogelijkheden om Park Hilaria en de Tilburgse kermis door te laten gaan. Zij het in afgeslankte vorm. Dat werd vandaag bekend. Verder reageert de politie vandaag woedend op automobilisten die gisteravond via de vluchtstrook een file probeerden te omzeilen. Daarmee blokkeerden ze de weg voor de hulpdiensten. ,,Dit had een leven kunnen kosten.”

  1. Nieuwsoverzicht | Veel schade en woedende reacties na voetbalrellen - Tank van stakende buschauffeurs is leeg
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Veel schade en woedende reacties na voetbalrel­len - Tank van stakende buschauf­feurs is leeg

    Zaterdagochtend stond er weer een lange rij met reizigers voor Eindhoven Airport. Met trillende stem erkent een 61-jarige inwoner van Waalwijk dat hij frequent seks heeft gehad met een destijds 13-jarig meisje. ‘Ik schaam me kapot’. Verder liep een voetbalwedstrijd in Rosmalen vanmiddag behoorlijk uit de hand. De tank van stakende buschauffeurs in Waalwijk is leeg en Den Bosch wil de eerste stad van het land zijn zonder ‘gedwongen daklozen’. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.