Sanna Elkadiri, medewerkster van verpleeghuis Het Wereldhuis, tijdens een persmoment met Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport na het eerste vaccin.
Volledig scherm
PREMIUM
Sanna Elkadiri, medewerkster van verpleeghuis Het Wereldhuis, tijdens een persmoment met Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport na het eerste vaccin. © ANP/Robin van Lonkhuijsen

Nieuwsoverzicht | Eerste prikken tegen corona zijn gezet - Man gooit molotovcocktail naar gemeentehuis

‘Dit is het begin van het einde van de coronacrisis’, zei minister De Jonge woensdag nadat in Veghel verpleeghuismedewerkster Sanna Elkadiri als eerste in Nederland werd ingeënt met het coronavaccin. Een inwoonster van Veen spreekt zich hardop uit over de ‘stooktraditie’ in het dorp en naar nu blijkt is tijdens nieuwjaarsnacht geprobeerd een molotovcocktail te gooien tegen het gemeentehuis van Valkenswaard. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.

 1. Nieuwsoverzicht | Avondklok van kracht - Verzet tegen plannen Boer zoekt Vrouw-boerin Steffi
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Avondklok van kracht - Verzet tegen plannen Boer zoekt Vrouw-boe­rin Steffi

  De avondklok is vanavond ingegaan. Dat betekent dat tussen 21.00 uur en 04.30 uur ‘s ochtends iedereen binnen blijft, op enkele uitzonderingen na. In Boxtel is een 73-jarige man om het leven gekomen, vermoedelijk door een misdrijf. Bij een corona-uitbraak in een woonzorginstelling zijn bijna 30 bewoners besmet geraakt en in Boekel is verzet tegen de plannen van BzV-boerin Steffi. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.
 1. Eindhovenaren brengen bloemen naar politieagenten als dank:      'Hartverwarmend'
  Play

  Eindhovena­ren brengen bloemen naar politie­agen­ten als dank: 'Hartverwar­mend'

 2. Extreme agressie tegen politie door relschoppers: 'Met dit geweld zijn we zelden geconfronteerd'
  Play

  Extreme agressie tegen politie door relschop­pers: 'Met dit geweld zijn we zelden geconfron­teerd'