Een automobilist is dinsdagavond tegen de Flying Pins gebotst op de John F. Kennedylaan in Eindhoven. De schade is woensdag goed zichtbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Een automobilist is dinsdagavond tegen de Flying Pins gebotst op de John F. Kennedylaan in Eindhoven. De schade is woensdag goed zichtbaar. © fotopersburo Bert Jansen/Bert Jansen

Nieuwsoverzicht | Eigenaar python nog spoorloos - Vader springt met zoontje in sloot en ontkomt aan aanrijding

Opnieuw een stijging in het aantal Brabanders dat positief is getest op het coronavirus. In Brabant gaat het om ruim 1500 mensen. De Veghelse Jumbo-familie Van Eerd wil samen met een investeerder Hema overnemen en Vliegbasis Volkel stevent dit jaar af op een recordaantal klachten over lawaai. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.

 1. Bijna duizend hectare in vlammen op, vooral in Brabant was het dit jaar raak

  Bijna duizend hectare in vlammen op, vooral in Brabant was het dit jaar raak

  Het aantal natuurbranden is in Nederland dit jaar flink toegenomen. In 2020 waren tot dusver 643 branden, bijna honderd meer dan vorig jaar. Voor zover bekend ging dit jaar bijna duizend hectare aan natuurgebied in vlammen op. Een groot deel van de natuurbranden was in Noord-Brabant, namelijk 235. Dat blijkt uit cijfers die Brandweer Nederland, het Instituut voor Fysieke Veiligheid (IFV) en de Wageningen Universiteit (WUR) bijhouden.
 1. Bredase reshare store zamelt schoenen in voor daklozen: 'Het loopt storm'
  Play

  Bredase reshare store zamelt schoenen in voor daklozen: 'Het loopt storm'

 2. Docent Ton van Haperen: 'Qua leiding zijn de leraren in de steek gelaten'
  Play

  Docent Ton van Haperen: 'Qua leiding zijn de leraren in de steek gelaten'