En weg is je autonavigatie en je stuur: de eigenaars van een BMW in Dommelen wisten niet wat ze op donderdagochtend overkwam.
Volledig scherm
PREMIUM
En weg is je autonavigatie en je stuur: de eigenaars van een BMW in Dommelen wisten niet wat ze op donderdagochtend overkwam. ©

Nieuwsoverzicht | Grapperhaus steekt Bosschenaren hart onder de riem - Meerdere BMW's compleet gestript

Het kabinet hoopt in de tweede week van februari de basisscholen te kunnen heropenen. Veel seinen staan op groen, nu het aantal nieuwe besmettingen blijft dalen en de situatie in de ziekenhuizen is gestabiliseerd. Minister Grapperhaus heeft de Graafsewijk in Den Bosch bezocht om bewoners en ondernemers een hart onder de riem te steken na de rellen begin deze week. De politie heeft nieuwe arrestaties verricht in het onderzoek naar de avondklokrellen en Willem II heeft een nieuwe trainer: Zeljko Petrovic. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.

 1. Nieuwsoverzicht | Pijnlijke fouten bij doodschieten Taurossen - Brabantse wint een ton met radiospel
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Pijnlijke fouten bij doodschie­ten Taurossen - Brabantse wint een ton met radiospel

  Op de dag van de persconferentie werd gebaald van het feit dat de versoepelingen niet per 21 april worden doorgevoerd. Maar dat wat bekend werd biedt ook hoop, voor scholen en bijvoorbeeld dierenpark De Oliemeulen. Verder was het de dag waarop bekend werd dat Radio 538 binnenkort 10.000 mensen mag verwelkomen op het Chasséveld in Breda. En toevallig bij diezelfde zender won de Brabantse Neeltje vandaag 100.000 euro. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 1. Clubwatchers Tilburg Trappers: 'De play-offs worden spannend tot de laatste snik'
  Play

  Clubwat­chers Tilburg Trappers: 'De play-offs worden spannend tot de laatste snik'

 2. Getetter van Roosendaalse trompetter zorgt voor overlast: trompet voor de vijfde keer afgepakt
  Play

  Getetter van Roosendaal­se trompetter zorgt voor overlast: trompet voor de vijfde keer afgepakt