En weg is je autonavigatie en je stuur: de eigenaars van een BMW in Dommelen wisten niet wat ze op donderdagochtend overkwam.
Volledig scherm
PREMIUM
En weg is je autonavigatie en je stuur: de eigenaars van een BMW in Dommelen wisten niet wat ze op donderdagochtend overkwam. ©

Nieuwsoverzicht | Grapperhaus steekt Bosschenaren hart onder de riem - Meerdere BMW's compleet gestript

Het kabinet hoopt in de tweede week van februari de basisscholen te kunnen heropenen. Veel seinen staan op groen, nu het aantal nieuwe besmettingen blijft dalen en de situatie in de ziekenhuizen is gestabiliseerd. Minister Grapperhaus heeft de Graafsewijk in Den Bosch bezocht om bewoners en ondernemers een hart onder de riem te steken na de rellen begin deze week. De politie heeft nieuwe arrestaties verricht in het onderzoek naar de avondklokrellen en Willem II heeft een nieuwe trainer: Zeljko Petrovic. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.

  1. Peter R. de Vries wil miljoen euro inzamelen voor gouden tip die naar lichaam van Tanja Groen leidt

    Peter R. de Vries wil miljoen euro inzamelen voor gouden tip die naar lichaam van Tanja Groen leidt

    Door middel van crowdfunding wil misdaadverslaggever Peter R. de Vries één miljoen euro inzamelen voor de concrete tip die naar het lichaam van Tanja Groen leidt. Zolang de één miljoen euro niet is bereikt, is het dan binnengehaalde bedrag de beloning. ,,Ik roep, nee ik smeek heel Nederland om een financiële bijdrage te leveren aan deze beloning: ouders, bedrijven, scholen en studentenverenigingen”, aldus Peter R. de Vries.