En weg is je autonavigatie en je stuur: de eigenaars van een BMW in Dommelen wisten niet wat ze op donderdagochtend overkwam.
Volledig scherm
PREMIUM
En weg is je autonavigatie en je stuur: de eigenaars van een BMW in Dommelen wisten niet wat ze op donderdagochtend overkwam. ©

Nieuwsoverzicht | Grapperhaus steekt Bosschenaren hart onder de riem - Meerdere BMW's compleet gestript

Het kabinet hoopt in de tweede week van februari de basisscholen te kunnen heropenen. Veel seinen staan op groen, nu het aantal nieuwe besmettingen blijft dalen en de situatie in de ziekenhuizen is gestabiliseerd. Minister Grapperhaus heeft de Graafsewijk in Den Bosch bezocht om bewoners en ondernemers een hart onder de riem te steken na de rellen begin deze week. De politie heeft nieuwe arrestaties verricht in het onderzoek naar de avondklokrellen en Willem II heeft een nieuwe trainer: Zeljko Petrovic. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.

 1. Brabantse handelaar verdacht van witwassen en corruptie bij verkoop luxe jachten, FIOD valt bedrijf binnen

  Brabantse handelaar verdacht van witwassen en corruptie bij verkoop luxe jachten, FIOD valt bedrijf binnen

  De FIOD (Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst) is woensdag binnengevallen bij het bedrijf van een Brabantse handelaar in schepen. Het vermoeden bestaat dat deze verdachte de verkoop van negentien jachten niet heeft gemeld bij de FIU (Financial Intelligence Unit). Het maken van zo'n melding is verplicht als een ondernemer denkt dat een transactie verband kan houden met witwassen of terrorismefinanciering.
 1. Chef-kok Ferry geeft thuiskooktips: 'Dit kan iedereen maken'
  Play

  Chef-kok Ferry geeft thuiskook­tips: 'Dit kan iedereen maken'

 2. Emotionele Peter Heerschop eert overleden moeder en goede vriend Jeroen van Merwijk
  Play

  Emotionele Peter Heerschop eert overleden moeder en goede vriend Jeroen van Merwijk