De ondergrondse ruimte bij het woonwagenkamp in Oss, waar Martien R. en zijn familie volgens Justitie criminele zaken voorbereidde.
Volledig scherm
PREMIUM
De ondergrondse ruimte bij het woonwagenkamp in Oss, waar Martien R. en zijn familie volgens Justitie criminele zaken voorbereidde. © Politie

Nieuwsoverzicht | Justitie maakt film van criminele familie R. - Brabantse cateraars schrappen honderden banen door corona

Brabants nieuws van woensdagOpvallende details in het proces tegen de Osse familie R. vandaag. Justitie kondigde aan een film te maken over de criminele zaken die op het woonwagenkamp plaatsvonden. Dat moet de zaak visueler maken. Verder was het een zwarte dag voor medewekers van cateraars Maison van den Boer en Hutten. En in Wouwse Plantage daalt de schrik over het wereldnieuws over de martelkamer en criminele gevangenissen in een loods nog maar moeilijk in. ,,We wisten dat er iets niet klopte", zegt er één. 

  1. België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantaine

    België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantai­ne

    Het reisadvies voor Belgen die naar Brabant komen verandert van groen naar oranje. Dat blijkt uit de nieuwste update van het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook Utrecht en Flevoland worden oranje, nadat dat begin deze maand al gebeurde voor Zeeland, Zuid- en Noord-Holland. Belgen krijgen geen reisverbod, maar worden wel geadviseerd zich bij thuiskomst te laten testen en in quarantaine te gaan.