In het Oosterhoutse uitgaansgebied werd in het kader van de toegang met corona-pas een QR-check gedaan waarna men een polsbandje kreeg.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Oosterhoutse uitgaansgebied werd in het kader van de toegang met corona-pas een QR-check gedaan waarna men een polsbandje kreeg. © Pix4Profs / Johan Wouters

Nieuwsoverzicht | Kinderoppas nog drie maanden in voorarrest - Patiënte gaat arts te lijf omdat fles drank wordt afgepakt

De kinderoppas uit Limburg die zeven kleine meisjes zou hebben misbruikt en de medeverdachte in deze schokkende zaak blijven voorlopig nog achter de tralies. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.  

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”