Een Porsche Cayenne is zaterdagmorgen een woning aan de Fagotstraat in Eindhoven binnengereden. Van de automobilist ontbreekt ieder spoor.
Volledig scherm
PREMIUM
Een Porsche Cayenne is zaterdagmorgen een woning aan de Fagotstraat in Eindhoven binnengereden. Van de automobilist ontbreekt ieder spoor. © Fotopersburo Bert Jansen/Arno van der Linden

Nieuwsoverzicht | Mogelijk opzet in spel bij Porsche die woning binnenreed - Gaat Indoor Brabant toch door?

In Eindhoven is een Porsche zaterdag een woning binnengereden. Mogelijk is er opzet in het spel. Twee broers uit Hedel doen hun verhaal nadat een aanslag hun levens verwoestte. En paardensportevenement Dutch Masters, voorheen Indoor Brabant, gaat mogelijk dit jaar toch door. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.

  1. Nieuwsoverzicht | Dronken automobiliste schept drie fietsers - Studenten kamperen in tenten door woningtekort
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Dronken automobi­lis­te schept drie fietsers - Studenten kamperen in tenten door woningte­kort

    Twee bedrijven in de Russische energiesector blijken in Breda te zetelen. Een Hummer en een trailer linken de tijdelijk opgestapte Jumbo-topman Frits van Eerd met de hoofdverdachte in een omvangrijke witwaszaak. En dankzij de docu Schijnstudent wordt de dood van Dianne voor de familie iets dragelijker. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag 24 september.