Het omstreden testevenement 538 Oranjedag in Breda gaat niet door. De gemeente Breda heeft besloten geen vergunning te verlenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het omstreden testevenement 538 Oranjedag in Breda gaat niet door. De gemeente Breda heeft besloten geen vergunning te verlenen. © videostill

Nieuwsoverzicht | Omstreden 538 Oranjedag van de baan - PSV-icoon Willy van der Kuijlen overleden

Het omstreden testevenement 538 Oranjedag in Breda gaat niet door. De gemeente Breda heeft besloten geen vergunning te verlenen. De druk op de burgemeester Depla nam de afgelopen dagen zwaar toe. En Willy van der Kuijlen, de belangrijkste PSV’er uit de geschiedenis van de club, is maandagochtend overleden. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vandaag. 

  1. Nieuwsoverzicht | Tiener ontvoerd en gewond teruggevonden - NedTrain aansprakelijk voor chroom-6-drama
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Tiener ontvoerd en gewond teruggevon­den - NedTrain aansprake­lijk voor chroom-6-dra­ma

    Een 16-jarige jongen is dinsdagavond ontvoerd in Breda. Een paar uur later is hij gewond teruggevonden in het water bij Hoek van Holland. Een 21-jarige verdachte werd aangehouden. Verder: De Eindhovense horeca wordt vanaf zaterdag steekproefsgewijs gecontroleerd op het checken van een coronatoegangsbewijs en NedTrain is door de rechtbank aansprakelijk gesteld voor gezondheidsschade bij slachtoffers van het chroom-6-drama in Tilburg. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.