Dertien pony’s die vrijdagochtend op een hockeyveld van Were Di werden aangetroffen, blijken daar ‘s nachts door de politie zelf te zijn neergezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Dertien pony’s die vrijdagochtend op een hockeyveld van Were Di werden aangetroffen, blijken daar ‘s nachts door de politie zelf te zijn neergezet. © Jan van Eijndhoven

Nieuwsoverzicht | Verdachte gruwelijke brandmoord hoort 20 jaar cel en tbs eisen - Wat doen dertien pony's op een hockeyveld?

Tegen de Bredase brandmoordverdachte is vrijdag 20 jaar cel en tbs geëist. Janie H. zou Ger van Zundert in zijn garage in brand hebben gestoken. Drie vrienden hebben een jas ontworpen om hamburgers warm te houden en in Tilburg zijn dertien pony's achtergelaten op een kunstgrasveld van een hockeyclub. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.

 1. Nieuwsoverzicht | Afschuw na vuurwerkbom bij woning burgemeester - Wolf slaat weer toe in Rosmalen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Afschuw na vuurwerk­bom bij woning burgemees­ter - Wolf slaat weer toe in Rosmalen

  De woning van de burgemeester van Woensdrecht is beschadigd geraakt door een vuurwerkbom. In Chaam is een man van 26 om het leven gekomen bij een ongeluk, in Rosmalen sloeg een wolf voor de tweede keer in een etmaal toe en in Roosendaal is een man in elkaar geslagen die een groep baldadige jongeren zou hebben aangesproken op hun gedrag. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.
 1. Ondanks coronamaatregelen in de Efteling toch een klein feestje
  Play

  Ondanks coronamaat­re­ge­len in de Efteling toch een klein feestje

 2. Videoboodschap van Grosjean na horrorcrash: 'Ik ben oké'
  Play

  Videobood­schap van Grosjean na horror­crash: 'Ik ben oké'