De scooterrijder rijdt precies langs als het explosief ontploft op de Graafseweg in Den Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
De scooterrijder rijdt precies langs als het explosief ontploft op de Graafseweg in Den Bosch. © Screenshot video

Nieuwsoverzicht | Wat gebeurde er tijdens de jaarwisseling in jouw regio?

Een noodverordening, massale inzet van de ME, hulpdiensten en journalisten die met vuurwerk werden bekogeld en meerdere autobranden in de regio Brabant Noord de afgelopen nacht. Oud en nieuw verliep daar allesbehalve rustig. Ook aan het geldende vuurwerkverbod hield lang niet iedereen zich. 

 1. Nieuwsoverzicht | Man slaat portier omdat er geen plek is op terras - 5 maanden cel voor doorrijder
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Man slaat portier omdat er geen plek is op terras - 5 maanden cel voor doorrijder

  De jongen die met 130 kilometer per uur een vrouw van haar fiets reed en haar voor dood achter liet heeft vijf maanden cel gekregen. Desondanks gaat hij in hoger beroep en hoopt hij woensdag zelfs die paar maanden weg te poetsen. Een man in Tilburg is het er niet mee eens dat er geen plek was op het terras. Toen de portier dit vertelde, sloeg hij hem recht in het gezicht. Verder is het gemeentehuis in Raamsdonksveer zaterdagnacht volgeplakt met protestkreten tegen de coronamaatregelen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.
 2. Nieuwsoverzicht | Eerste dag met coronapas - Marianne Vos pakt zilver op WK wielrennen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Eerste dag met coronapas - Marianne Vos pakt zilver op WK wielrennen

  Gemengde gevoelens voor de Brabantse wielerfans. De zilveren medaille voor Marianne Vos was mooi maar bij de Nederlandse sterrenequipe leidde het toch tot emoties . Er werd ook gevoetbald. PSV en Willem II speelden tegen elkaar en de Eindhovenaren lieten dure punten liggen in Tilburg. Verder werd er tegen de coronamaatregelen gedemonstreerd in Breda, vond er een ernstig ongeluk plaats in Haaren en is staatssecretaris Mona Keijzer uit het demissionaire kabinet gezet. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.