Toevallig is de directeur horeca van AB InBev Nederland, de Vlaamse Michele Van Spilbeeck (31) een van de eersten die van het lange geboorteverlof gebruik kan maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Toevallig is de directeur horeca van AB InBev Nederland, de Vlaamse Michele Van Spilbeeck (31) een van de eersten die van het lange geboorteverlof gebruik kan maken. © Privécollectie

Nieuwsoverzicht | Wolf midden op straat gespot - Bij dit bedrijf krijg je 26 weken zwangerschapsverlof

De protestmars tegen de coronamaatregelen met zo'n 1500 demonstranten is zaterdag rustig verlopen in Breda. In Lage Zwaluwe spotten bewoners een wolf midden op straat en legden dit vast met een camera. En een bierbrouwer komt met een opmerkelijk geboorteverlof.  Dat en meer in dit nieuwsoverzicht van zaterdag. 

 1. Nieuwsoverzicht | Rutte: Geen garanties voor ‘normale kerst’ - Zwaargewonde man achtergelaten bij ziekenhuis
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Rutte: Geen garanties voor ‘normale kerst’ - Zwaargewon­de man achtergela­ten bij ziekenhuis

  Demissionair premier Mark Rutte ‘hoopt op een normale kerst’, maar kan daarover ‘absoluut geen garanties’ geven. ,,Het kan langer duren” voordat de vandaag aangekondigde aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus kunnen worden ingetrokken. Vooralsnog geldt het pakket tot en met 18 december. En bij een ziekenhuis in Eindhoven is vrijdagochtend een zwaargewonde man voor de deur gelegd. Waarschijnlijk was hij in Duitsland betrokken bij een misdrijf. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?