De bejaarde Eindhovense weduwe Latifa Zouthane moet haar huurhuis verlaten.
Volledig scherm
PREMIUM
De bejaarde Eindhovense weduwe Latifa Zouthane moet haar huurhuis verlaten. © Kees Martens/DCI Media

Nieuwsoverzicht | Zieke weduwe moet alsnog uit huurhuis - Brabander krijgt twee ton voor kankeronderzoek

Bij een ongeluk op de A2 is vrijdag een 57-jarige vrouw on het leven gekomen. Ander nieuws: de zieke Eindhovense weduwe Latifa Belhadj moet alsnog haar huurhuis verlaten. De woningcorporatie heeft haar inmiddels wel een alternatief geboden. En een Brabantse deelneemster van The Voice deed aangifte tegen de regisseur van het programma. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.

 1. Nieuwsoverzicht | Celstraffen voor 26 relschoppers - Benzine in Duitsland goedkoper
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Celstraf­fen voor 26 relschop­pers - Benzine in Duitsland goedkoper

  Relschoppers die voor onrust zorgden na de promotiewedstrijd van NAC Breda tegen NEC vorig jaar krijgen celstraffen tot 170 dagen gekregen. Ondertussen wordt benzine in Duitsland fors goedkoper en krijgt PSV-speler Érick Gutiérrez een nieuw aanbod van zijn club. Bezoekers van shows van de Dolly Dots beleven dezer dagen hun jeugd opnieuw en in Breugel is drugsafval gedumpt. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.
 2. De idolen van toen zijn nu heldinnen, Dolly Dots zijn bezig aan écht hun laatste rondje
  PREMIUM

  De idolen van toen zijn nu heldinnen, Dolly Dots zijn bezig aan écht hun laatste rondje

  DEN BOSCH - De Dolly Dots nog één keer live Hela-di-ladi-lo of Radio horen zingen, natúúrlijk is dat jeugdsentiment. Bijna te mooi om waar te zijn, 34 jaar na hun hoogtijdagen. Maar wat vooral blijft hangen is hoe krachtig en levenswijs deze chickies van inmiddels (in de) 60 op het podium en in het leven staan. Al ging dat niet vanzelf. ,,Toen we stopten, hadden we geen idee wie we waren.’’