Frans en Els Pijnenburg vertellen over het verlies van hun zoon Sjors, die met zijn vriendin Kristy van der Schoor aan boord van vlucht MH17 was.
Volledig scherm
PREMIUM
Frans en Els Pijnenburg vertellen over het verlies van hun zoon Sjors, die met zijn vriendin Kristy van der Schoor aan boord van vlucht MH17 was. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Oisterwijkers Frans en Els verloren hun zoon en schoondochter bij vliegramp: ‘Ons leven is niet alleen maar MH17'

OISTERWIJK - Frans Pijnenburg en Els Pijnenburg-den Otter uit Oisterwijk verloren hun zoon Sjors en schoondochter Kristy van den Schoor bij vliegramp MH17. Ze volgen het proces dat maandag begint op de voet. ,,Maar ons leven is niet MH17.”

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Jan mishandelde zijn vrouw: ‘Ik trok haar aan haar haren door de woonkamer’
  PREMIUM

  Jan mishandel­de zijn vrouw: ‘Ik trok haar aan haar haren door de woonkamer’

  DEN BOSCH/BREDA/HELMOND - Ze zijn met veel. In de laatste vijf jaar waren er in ons land 750.000 mensen slachtoffer van partnergeweld. In 20 procent ging het om structureel geweld. En vrouwen zijn daar weer bijna zes keer vaker slachtoffer van dan mannen. Maar waarom slaat iemand zijn vrouw eigenlijk? Rob, Berend en Jan doen hier hun verhaal. ,,Steeds nam ik me voor: dit was de laatste keer.”