Enkele tassen vol xtc-pillen, die de politie vond in een van de Tilburgse huizen
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele tassen vol xtc-pillen, die de politie vond in een van de Tilburgse huizen © politie Zeeland/West-Brabant

OM: Tilburgse broers runden digitale drugswinkel op het dark web

TILBURG - Twee jonge gasten uit Tilburg, die samen een digitaal postorderbedrijfje runden voor allerlei soorten drugs. Bepaald niet de ondernemersgeest die ze bij het Openbaar Ministerie graag zien: vandaar dat officier van justitie Karlijn Gimbrère maandagmiddag in de Bredase rechtbank zes en drie jaar cel tegen de broers eiste. 

 1. Nieuwsoverzicht | Woede om nazi-leuzen bij coronademonstratie - Weer bruiloft stopgezet om coronaregels
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Woede om na­zi-leu­zen bij coronade­mon­stra­tie - Weer bruiloft stopgezet om coronare­gels

  De ouderen die zaterdag door een brand hun appartementencomplex in Oosterhout moesten verlaten, kunnen voorlopig nog niet terug naar huis. De brand heeft voor veel roet- en rookschade gezorgd. De restanten daarvan moeten worden opgeruimd voor de ouderen weer naar huis kunnen. In Tilburg kreeg een gezin de schrik van haar leven toen een tiental schoten op hun huis werd gevuurd. Onderzocht wordt nog om wat voor kogels het ging. En Brabant ziet voor de derde dag op rij een daling in het aantal nieuwe coronabesmettingen, terwijl landelijk het ene na het andere dagrecord gevestigd wordt.
 2. Nieuwsoverzicht | ME beëindigt demonstratie tegen coronawet - Ouderen moeten huis uit om fikse brand
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | ME beëindigt demonstra­tie tegen coronawet - Ouderen moeten huis uit om fikse brand

  Een flinke demonstratie tegen de coronamaatregelen trok vanmiddag in Den Bosch een paar honderd actievoerders. Ze wilden naar het centrum, maar werden tegengehouden door de Mobiele Eenheid. Uiteindelijk werd de demonstratie gestopt, omdat actievoerders zich niet aan de coronaregels hielden. Verder was er vandaag nieuws over grote winsten die worden gemaakt in de zorg, en niet altijd op een eerlijke manier. En het aantal coronabesmettingen daalde opnieuw in onze provincie.