Volledig scherm
© MaRicMedia

Omgekomen Siem (8) uit Klundert was met klas op weg naar sporthal

KLUNDERT - De 8-jarige Siem die gisteren op de Molenvliet werd aangereden, was met zijn schoolklas op weg naar sporthal De Niervaert.  

De jongen uit Klundert kwam met zijn fiets onder een bestelbus met aanhangwagen, waarna hij ter plekke overleed. 

De politie doet onderzoek naar het ongeval. Voor alle betrokkenen en de nabestaanden is slachtofferhulp ingeschakeld. 

Voetbalvereniging

De Klundertse voetbalvereniging meldt op haar website dat 'in verband met het door een noodlottig ongeval overleden jeugdlid van v.v. Klundert' alle activiteiten, trainingen en wedstrijden in overleg met de KNVB tot na het weekend zijn afgelast.

Verslagenheid

Bij de voetbalvereniging is de verslagenheid enorm, zegt Wim Lankhuijzen, voorzitter van de jeugdcommissie. ,,We komen vanavond bij elkaar om te praten over hoe we hiermee om moeten gaan richting ouders en teamgenootjes.''

De voetbalkantine van v.v. Klundert was donderdagavond van zeven tot negen uur open om volgens de voetbalclub 'met elkaar het verlies en het medeleven te delen als vereniging'.

Ongeluk

Gistermiddag rond 14.00 uur kwam er een melding van het ongeval binnen, waarna politie, ambulance en een traumahelikopter zijn uitgerukt. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. 

Er is online een condoleanceregister geopend voor de jongen. Zaterdag zal er in de kantine van Klundert van 14.00 uur tot 16.00 uur ook gelegenheid zijn om het condoleanceregister te tekenen. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement