Een schuimstorm trekt door Lieshout.
Volledig scherm
Een schuimstorm trekt door Lieshout. © Still uit de video van Ol Af Kerk Hof op Facebook

Onverwachts een witte carnaval in Lieshout

MARIAHOUT/LIESHOUT - Op veel plekken in Brabant mogen ze zondag dan last hebben gehad van regenbuien en de harde wind, in Lieshout woedde een heel ander soort storm. Een schuimstorm, met alle gevolgen van dien.

Onder het motto ‘‘t is wir een skonne optocht’ werden de straten van de optocht van Mariahout naar Lieshout weer eens goed gepoetst. Misschien een beetje te goed. Grote bakken schuim kwamen achter uit de ‘wasmachine’ op een van de carnavalswagens. Met een lekker opstekend windje was het al snel een schuimstorm.

Dat blijkt uit beelden die op Facebook werden gedeeld.

Toegegeven, het was wel meteen een skonne optocht. En ook skonne auto's langs de kant. En ook skon publiek. Oh en skon wegdek natuurlijk in de Dorpsstraat van Lieshout.

  1. Thuiswerken én lesgeven? Hahaha! ‘Ik ga dit dus echt niet doen, hè. En jij legt het ook helemaal niet goed uit!’
    PREMIUM

    Thuiswer­ken én lesgeven? Hahaha! ‘Ik ga dit dus echt niet doen, hè. En jij legt het ook helemaal niet goed uit!’

    VLIJMEN - Een baan, drie jonge kinderen, een hond, het huishouden én een man die gewoon naar het werk moet. Of wij ouders dan ook nog even willen zorgen of die kinderen geen leerachterstand krijgen in tijden van corona? Verslaggeefster Linda Akkermans doet haar best. ,,Maar ‘s avonds wil ik geen versjes uit mijn hoofd leren. Dan moet ik mijn werkuren inhalen. En daarna wil ik wijn.”