Thijs van Kessel, wethouder in Oss: ,,Wij mogen  geen aanvragen meer afwijzen op grond van inkomen of vermogen. Dat gaat knellen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Thijs van Kessel, wethouder in Oss: ,,Wij mogen geen aanvragen meer afwijzen op grond van inkomen of vermogen. Dat gaat knellen.” © Van Assendelft Fotografie

Ook rijken graaien in de Wmo-pot, kwetsbaren de dupe

OSS/TILBURG/DEN BOSCH - Heeft iederéén recht op alles, of is overheidssteun juist bedoeld voor de financieel kwetsbaren onder ons? Voor mensen die een huishoudelijke hulp, scootmobiel of traplift niet zelf kunnen betalen? Wethouders in de regio: ‘Je wilt niet dat juist zij de dupe worden als de pot is leeg geschept.”

  1. Kun jij deze K3-liedjes nog meezingen? Doe de quiz!

    Kun jij deze K3-lied­jes nog meezingen? Doe de quiz!

    De kans dat de vervangster van Klaasje Meijer een Brabantse wordt, zit er dik in. Aanstaande zaterdag wordt de finale van 'K2 zoekt K3' uitgezonden en strijden de vier laatste overgeblevenen voor een plekje in de nieuwe K3-formatie. Onder hen Diede van den Heuvel (21) uit Someren en Julia Boschman (19) uit Bergen op Zoom. Zij kennen alle K3-liedjes inmiddels uit hun hoofd, maar hoe zit het met jouw (nostalgische) muziekkennis? Test het met deze quiz.