Volledig scherm
PREMIUM
Yvon Jaspers van Boer zoekt vrouw met boer Geert Mooren uit Oeffelt. © pr kro-ncrv

Op zoek naar boer Geert uit Oeffelt: ‘Een charmeur’

OEFFELT - Miljoenen Nederlanders zagen hem zondag op tv: boer Geert uit Oeffelt. Hij doet mee aan ‘Boer Zoekt Vrouw’ en staat dus op het punt een Bekende Nederlander te worden. Wie is boer Geert?

Twan Poels, wielrenner. Theo Diepenbrock, zanger. Joannes Gijsen, bisschop. Levert Oeffelt (2284 inwoners) straks nog een Bekende Nederlander in de persoon van Geert Mooren, melkveehouder?

Ruim 2,5 miljoen Nederlanders hebben hem al gezien. Geert Mooren, beter bekend onder zijn artiestennaam: boer Geert. Hij is dit seizoen een van de kandidaten in het elfde seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Meer kijkers dan het NOS Journaal, meer dan Nick & Simon, the dream.

Maar wie ís boer Geert?

  1. Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaverbod’ nadat hij nikabdraagster uit trein zet

    Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaver­bod’ nadat hij nikabdraag­ster uit trein zet

    ROOSENDAAL - De 19-jarige nikabdraagster uit Roosendaal die maandag uit de trein dreigde te worden gezet heeft van de confrontatie een filmpje gemaakt, dat is op de Facebookpagina Tegen Boerkaverbod geplaatst. In het filmpje wordt de identiteit van de conducteur nadrukkelijk getoond. De NS vindt dit veel te ver gaan: ,,Onze mensen moeten met rust gelaten worden, ook op sociale media.”