Het noodweer sloeg vorig jaar hard toe in Brabant. Iedereen herinnert zich de beelden van honderden vierkante meters kassen aan diggelen door hagel en storm. In zo’n geval zeggen beelden meer dan woorden.
Volledig scherm
Het noodweer sloeg vorig jaar hard toe in Brabant. Iedereen herinnert zich de beelden van honderden vierkante meters kassen aan diggelen door hagel en storm. In zo’n geval zeggen beelden meer dan woorden. © Arie Kievit / Hollandse Hoogte

Op zoek naar pareltjes voor fotowedstrijd Brabant in Beeld

Voor de fotowedstrijd ‘Brabant in Beeld’ zijn we op zoek naar beelden die mensen nog lang bij blijven en bepalend zijn voor Brabant. Foto’s die niet zouden misstaan op de voorpagina van de krant.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.