In Eindhoven werden dak- en thuislozen onlangs gevaccineerd door de straatdokter. De GGD Hart voor Brabant heeft nu een enorme operatie opgetuigd om (maximaal) 614 prikken te zetten in hun regio.
Volledig scherm
PREMIUM
In Eindhoven werden dak- en thuislozen onlangs gevaccineerd door de straatdokter. De GGD Hart voor Brabant heeft nu een enorme operatie opgetuigd om (maximaal) 614 prikken te zetten in hun regio. © Sem Wijnhoven/DCI Media

‘Operatie vaccinatie’ voor dak- en thuislozen van start in Den Bosch, Tilburg en Oss: ‘Ze komen die prik niet vanzelf halen’

DEN BOSCH/TILBURG/OSS - Zendingswerk in het bos en onder de brug, een straatdokter en mobiele prikposten. De GGD Hart voor Brabant gaat vol voor een kwetsbare groep, die je niet zomaar een uitnodiging voor een coronavaccin kunt sturen.

  1. Nieuwsoverzicht | Man stak zomaar in op drie vrouwen - Adrenaline bij ballonvaarder na noodlanding in wijk
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Man stak zomaar in op drie vrouwen - Adrenaline bij ballonvaar­der na noodlan­ding in wijk

    Een luchtballon heeft een noodlanding moeten maken in een Bossche woonwijk. De ballonvaarder die de landing moest maken, hield er wat gezonde adrenaline op na. En niet een, maar drie Eindhovense vrouwen zijn waarschijnlijk slachtoffer geweest van een Somalische man, die hen zonder enige aanleiding zou hebben neergestoken en zwaar verwond. Een van de vrouwen bracht het er ternauwernood levend van af. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.