Het gezin De Proost uit Valkenswaard. Vader Bart, dochter Merel (6) én baby Raf zijn jarig op 16 mei.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gezin De Proost uit Valkenswaard. Vader Bart, dochter Merel (6) én baby Raf zijn jarig op 16 mei. © Foto via familie

Opmerkelijk toeval in Valkenswaard: na vader Bart (31) en zus Merel (6) wordt ook Raf geboren op 16 mei

VALKENSWAARD - Het was al een speciale dag voor de familie De Proost uit Valkenswaard, maar sinds dit jaar is 16 mei helemaal bijzonder. Na vader Bart (31) en dochter Merel (6) werd vorige week ook zoon Raf geboren op de zestiende van de maand mei. Driedubbel feest dus. ,,Hoe we dit voor elkaar krijgen, blijft ons geheim.”

Omdat moeder Sharon uitgerekend was op vrijdag 21 mei werd met het bizarre toeval al enigszins rekening gehouden, geeft het dolgelukkige stel toe. ,,We hebben er met elkaar vaak grapjes over gemaakt. Het zal toch niet?”, zegt Sharon Cleven (29). Het gebeurde wel. ,,Na Merel zes jaar geleden nog een kindje op de verjaardag van Bart. Heel bijzonder en heel leuk.”

  1. Bedrijfspand in Hapert in vlammen op na zeer grote brand, ook brandweerwagen uitgebrand

    Bedrijfs­pand in Hapert in vlammen op na zeer grote brand, ook brandweer­wa­gen uitgebrand

    HAPERT - In een bedrijfspand van Van der Heijden Transport aan de Diamantweg in Hapert woedt vrijdagmiddag een zeer grote brand. De brand ontstond al aan het begin van de middag en leek snel onder controle, maar laaide net voor 15.00 uur weer op. Er leek enige tijd sprake van ontploffingsgevaar vanwege opgeslagen explosieve stoffen. Er zijn knallen gehoord. Inmiddels is het pand grotendeels uitgebrand en richt de brandweer zich op het sparen van de omliggende gebouwen en natuurgebieden.