'Vroeger konden we op een kantoor terecht met onze vragen of hielp een medewerker met pinnen',  vertelt Rob van Heuveln, die als cliëntondersteuner bij KBO Etten-Leur met veel senioren in contact komt.
Volledig scherm
PREMIUM
'Vroeger konden we op een kantoor terecht met onze vragen of hielp een medewerker met pinnen', vertelt Rob van Heuveln, die als cliëntondersteuner bij KBO Etten-Leur met veel senioren in contact komt. © ANP

Ouderen in geldproblemen door sluiting bankkantoren: ‘Grote stille armoede aan het ontstaan’

Ouderenbond KBO-Brabant waarschuwt voor de gevolgen van het sluiten van bankkantoren. Sommige senioren raken verdwaald in de digitale bank en komen in de problemen. Of laten hun bankzaken uit schaamte versloffen.

  1. Een herenhuis, boerderij of ruïne: deze monumentale panden staan te koop in Brabant

    Een herenhuis, boerderij of ruïne: deze monumenta­le panden staan te koop in Brabant

    Het internet staat vol met Brabantse rijtjeshuizen, villa's en recreatiewoningen die te koop staan. Maar wat als je op zoek bent naar meer historie? Naar authenticiteit, een natuurlijke omgeving of gewoon heel veel ruimte? Dan is een monumentaal pand misschien een goede keuze. Eerlijk is eerlijk: je moet er een aardig spaarcentje voor neerleggen. Maar als geld geen rol speelt, kun je met deze vijf opties je hart ophalen.