Volledig scherm
Overval op Jumbo supermarkt in Lage Zwaluwe © Marcel van Dorst / MaricMedia

Overvallers Jumbo Lage Zwaluwe bedreigden personeel met mes en stroomstootwapen

LAGE ZWALUWE – Na de gewapende overval op de Jumbo supermarkt in Lage Zwaluwe is de politie nog op zoek naar de daders. Onbekend is nog of de daders iets hebben buitgemaakt.

Twee mannen meldden zich zaterdagavond rond 21.15 uur, dat is na sluitingstijd, bij de personeelsingang van de winkel aan de pastoor van Hooijdonklaan en bedreigden de nog aanwezige personeelsleden met een mes een stroomstootwapen. Medewerkers werd gesommeerd geld af te staan, maar onduidelijk is nog of dit ook is gebeurd.

De agenten waren snel op de locatie aanwezig en startten met de hondengeleiders een zoektocht naar de daders. De recherche deed direct sporenonderzoek. Er is nog niemand aangehouden.

De politie is op zoek naar twee mannen van rond de 20 jaar, die goed Nederlands spraken en met een normaal postuur. Een had Nike Air Max-schoenen aan en de ander had een licht getinte huidskleur. 

Volledig scherm
Overval op Jumbo supermarkt in Lage Zwaluwe © Marcel van Dorst / MaricMedia
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Invallen in drugspanden West-Brabant zijn opmaat voor meer: OM voorspelt tientallen interventies

    Invallen in drugspan­den West-Bra­bant zijn opmaat voor meer: OM voorspelt tientallen interven­ties

    RUCPHEN/STANDDAARBUITEN - Overheidsdiensten zijn maandag in Zuid-Nederland begonnen met een gezamenlijke actie tegen ondermijning in het buitengebied. Een van de eerste successen was de vondst 's middags in Standdaarbuiten van een opslagloods met duizenden liters grondstoffen voor synthetische drugs, zoals xtc en amfetamine. Voor de rest van de week worden nog tientallen acties aangekondigd.
  2. Verbod op Satudarah heeft mogelijk gevolgen voor Defensiemedewerker: 'Willen niets met de club te maken hebben'

    Verbod op Satudarah heeft mogelijk gevolgen voor Defensieme­de­wer­ker: 'Willen niets met de club te maken hebben'

    BREDA – Het Ministerie van Defensie gaat mogelijk het personeelsbeleid aanpassen naar aanleiding van het verbod op Satudarah. Sommige leden van de omstreden motorclub zijn op dit moment nog in dienst bij Defensie, maar daar gaat wellicht verandering in komen nu de motorclub is verboden. Ook de politiek vindt dat er actie moet worden ondernomen. ,,Lid zijn van een door de rechter verboden organisatie hoort niet bij die voorbeeldfunctie'', zegt de PvdA.