Volledig scherm
Overval op Jumbo supermarkt in Lage Zwaluwe © Marcel van Dorst / MaricMedia

Overvallers Jumbo Lage Zwaluwe bedreigden personeel met mes en stroomstootwapen

LAGE ZWALUWE – Na de gewapende overval op de Jumbo supermarkt in Lage Zwaluwe is de politie nog op zoek naar de daders. Onbekend is nog of de daders iets hebben buitgemaakt.

Twee mannen meldden zich zaterdagavond rond 21.15 uur, dat is na sluitingstijd, bij de personeelsingang van de winkel aan de pastoor van Hooijdonklaan en bedreigden de nog aanwezige personeelsleden met een mes een stroomstootwapen. Medewerkers werd gesommeerd geld af te staan, maar onduidelijk is nog of dit ook is gebeurd.

De agenten waren snel op de locatie aanwezig en startten met de hondengeleiders een zoektocht naar de daders. De recherche deed direct sporenonderzoek. Er is nog niemand aangehouden.

De politie is op zoek naar twee mannen van rond de 20 jaar, die goed Nederlands spraken en met een normaal postuur. Een had Nike Air Max-schoenen aan en de ander had een licht getinte huidskleur. 

Volledig scherm
Overval op Jumbo supermarkt in Lage Zwaluwe © Marcel van Dorst / MaricMedia
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. KBO Brabant viert 70-jarig jubileum KBO Brabant met 350 senioren en lanceert nieuwe website
    PREMIUM

    KBO Brabant viert 70-jarig jubileum KBO Brabant met 350 senioren en lanceert nieuwe website

    DEN BOSCH - Volgens voorzitter Leo Bisschops van de Katholieke Bond van Ouderen in Brabant is het 'alle hens aan dek om te voorkomen dat in Brabant op het gebied van wonen, zorg en welzijn voor ouderen straks het licht symbolisch niet meer brandt'. ,,Overheden, corporaties, scholen, zorginstanties en kennisinstellingen zullen met elkaar in gesprek moeten gaan over de vraag hoe je een dreigend infarct moet voorkomen.” Dat zei hij zaterdag tijdens een congres in Den Bosch vanwege het 70-jarig bestaan van KBO Brabant, waarop de KBO ook haar nieuwe website lanceerde.