Volledig scherm
Politie doet onderzoek in het busje langs de A16 bij Zevenbergschen Hoek. © Tom van der Put/MaRicMedia

Politieactie benzinestation A16, agent onwel na ruiken chemische lucht in busje

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Het benzinestation bij verzorgingsplaats Streepland, langs de A16 richting Rotterdam, was vrijdagavond enige tijd afgesloten vanwege een politieonderzoek.

Volgens woordvoerder Alwin Don van de politie Zeeland-West-Brabant is de bestuurder van een busje aangehouden. Bij een controle roken agenten een chemische lucht. In elk geval één agent werd daardoor onwel.  

Ook de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) is aanwezig.  

Het busje staat onder het afdak van het benzinestation. Volgens Don werd voor de veiligheid besloten het benzinestation af te zetten. De brandweer is uit voorzorg ter plekke. Hoelang het onderzoek nog duurt, kan de woordvoerder niet zeggen. Voor het verkeer over de A16 heeft de actie geen gevolgen.    

Volledig scherm
Het benzinestation langs de A16 werd afgesloten. © Tom van der Put/MaRicMedia
  1. Splinternieuwe iPhone X ontploft in jaszak: 'Er kwam allemaal rook onder de tafel vandaan'

    Splinter­nieu­we iPhone X ontploft in jaszak: 'Er kwam allemaal rook onder de tafel vandaan'

    EINDHOVEN/MARIAHOUT - Ron Barten (20) uit Mariahout is opgelucht dat hij het zonder brandwonden kan navertellen. Twee weken geleden toen hij met een vriend in de kantine van de Technische Universiteit (TU/e) in Eindhoven zat te lunchen ontplofte zijn splinternieuwe iPhone X in zijn jaszak. ,,Opeens kwam er allemaal rook onder de tafel vandaan en hoorden we een sissend geluid" vertelt de 20-jarige bouwkunde student. ,,Mijn vriend wees naar mij, maar van verbazing kon ik nauwelijks een woord uitbrengen.''
  2. Er zijn meer Poolse arbeidsmigranten in Brabant en ze zijn tevreden, maar kwetsbaar

    Er zijn meer Poolse arbeidsmi­gran­ten in Brabant en ze zijn tevreden, maar kwetsbaar

    TILBURG - Het aantal arbeidsmigranten uit Polen is sinds 2004 bijna vervijfvoudigd. De meesten van hen wonen in Brabant, Limburg en het westen van het land, hebben een betaalde baan, zijn tevreden en denken over vijf jaar nog in Nederland te wonen. Maar het soort werk maakt hen kwetsbaar. Dat blijkt uit het rapport ‘Bouwend aan een toekomst in Nederland’, dat het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) dinsdag uit heeft gebracht.