Peter Verstegen (rechts) met Thierry Baudet tijdens een eerder campagne in Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Verstegen (rechts) met Thierry Baudet tijdens een eerder campagne in Cuijk. © Ed van Alem

QR-code bij politieke avond Land van Cuijk blijkt niet nodig

CUIJK - Forum voor Democratie zal vanavond tijdens een bijeenkomst voor de politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 24 november er in de schouwburg van Cuijk gewoon bij zijn. En dat is voor de partij een meevaller. Vanwege de de verplichte QR-code zag het er lang naar uit dat het niet zou mogen.

0 reacties

 1. Een wolf is geen hond en een kalf is geen pony
  PREMIUM
  Dwarskijker

  Een wolf is geen hond en een kalf is geen pony

  De mens staat in een bijzondere verhouding tot het dier. Het ene beest interesseert hem geen moer, voor het andere stelt hij zijn leven in de waagschaal. Zitten er een paar honden gevangen tussen de hete lava op La Palma, dan worden kosten noch moeite gespaard om ze te redden. Geavanceerde drones met vangnetten worden ingezet, alles in een gedetailleerd voorbereide operatie. Als die eindelijk kan worden uitgevoerd, blijken waaghalzen de hete lavabodem al te hebben getrotseerd en zijn de honden al in veiligheid gebracht.
 2. 31-jarige man overleden bij aanrijding in Oosterhout, verdachte (26) meldt zich op bureau
  PREMIUM

  31-jarige man overleden bij aanrijding in Oosterhout, verdachte (26) meldt zich op bureau

  OOSTERHOUT - Een 31-jarige man uit Oosterhout is zaterdagmiddag overleden bij een aanrijding met een wit bestelbusje in Oosterhout. De verdachte, de bestuurder van het busje, rende direct na het ongeval weg, maar meldde zich in de loop van de middag op het politiebureau. Het gaat om een 26-jarige man uit Raamsdonksveer. De politie laat weten alle opties open te houden met betrekking tot de oorzaak van het ongeval: ,,Er kan sprake zijn van opzet.”