Rick van de Pol (tweede van links), verkleed als de Peel. Naast hem actievoerders die de Biesbosch (links) en Loonse en Drunense Duinen uitbeelden.
Volledig scherm
Rick van de Pol (tweede van links), verkleed als de Peel. Naast hem actievoerders die de Biesbosch (links) en Loonse en Drunense Duinen uitbeelden. © Robèrt van Lith/BD

Rick verkleedt zich bij provincie als de Peel en komt in actie voor natuur: ‘Ik sta in brand’

DEN BOSCH - ,,Ik sta in brand.” Verkleed als het Brabantse natuurgebied de Peel, sprak Rick van de Pol deze noodkreet voor de camera bij het Provinciehuis in Den Bosch. Dat deed hij samen met andere leden van actiegroep Extinction Rebellion. 

  1. Nieuwsoverzicht | Man slaat portier omdat er geen plek is op terras - 5 maanden cel voor doorrijder
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Man slaat portier omdat er geen plek is op terras - 5 maanden cel voor doorrijder

    De jongen die met 130 kilometer per uur een vrouw van haar fiets reed en haar voor dood achter liet heeft vijf maanden cel gekregen. Desondanks gaat hij in hoger beroep en hoopt hij woensdag zelfs die paar maanden weg te poetsen. Een man in Tilburg is het er niet mee eens dat er geen plek was op het terras. Toen de portier dit vertelde, sloeg hij hem recht in het gezicht. Verder is het gemeentehuis in Raamsdonksveer zaterdagnacht volgeplakt met protestkreten tegen de coronamaatregelen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.